Στην Ελλάδα τo Southern New Hampshire University κι ο Stan Spirou για φιλικά παιχνίδια!

southern new hampshire university logobgTo march madness μπορεί να έχει περάσει ήδη στην… ιστορία για εφέτος, ωστόσο οι φίλοι του κολλεγιακού μπάσκετ στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία για ν΄ απολαύσουν μερικές μέρες από… madness! Κι αυτό καθώς στο διάστημα από τις 22 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου θα βρεθεί στην Ελλάδα το Southern New Hampshire University (SNHU), με τον εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA, τον ελληνικής καταγωγής κ. Stan Spirou στον πάγκο του!

Η συνεργασία της New Academies System του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Τάκη Καρατζουλίδη και του coach Σάκη Δέλλιου φέρνουν στη χώρα μας το κολλέγιο, το οποίο στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα θα δώσει τέσσερις αγώνες σε Αθήνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη. Το www.infobasket.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του event και θα έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε όλες τις λεπτομέρειες από την παραμονή του SNHU στη χώρα μας, των αγώνων, αλλά και των clinic που θα πλαισιώσουν την παρουσία του κολλεγίου.
Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA κ. Stan Spirou – που θα είναι επικεφαλής της αποστολής του κολλεγίου – θα είναι κι ο κεντρικός ομιλητής στα σεμινάρια προπονητικής τα οποία θα διοργανωθούν παράλληλα με τους αγώνες σε Αθήνα και Τρίκαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Τρίτη 23/06: αγώνας με αντίπαλο την TELEUNICOM B.A.C. του Κώστα Παταβούκα στην «Ελληνογερμανική Αγωγή».
Πέμπτη 25/06: Μίνι σεμινάριο προπονητικής με βασικό ομιλητή τον coach Stan Spirou στο ACS Athens. Θα ακολουθήσει αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ (Κ20).
Κυριακή 28/6: Παιχνίδι στα Τρίκαλα με αντίπαλο τους ΑΟΤ STARS (παίκτες που οδήγησαν τη τοπική ομάδα στην άνοδο στην Α1). Θα προηγηθεί clinic προπονητικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμίδου.
Τρίτη 30/06: Τελευταίος αγώνας επί ελληνικού εδάφους για το SNHU στο «Nick Galis Hall» με αντίπαλο τον Άρη.