Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του Προμηθέα

promhtheas-promitheas-logoΜετά την ολοκλήρωση του ρόστερ (θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί οι Πέτροβιτς, Πέττας, Κατιάκος και Τζακόπουλος, καθώς και οι U-20 Σερέτης, Μαλτέζος και Σακελλαρόπουλος) η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2014-15.

Και στρέφεται στους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας, διεκδικώντας και τη φετινή σεζόν την ενίσχυση και την ένθερμη υποστήριξη τους, που κατά την προηγουμένη σεζόν συνετέλεσαν αποφασιστικά στην κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας μας, διατηρώντας το αήττητο εντός έδρας (μοναδική ομάδα στον όμιλο) και δίνοντας χαρακτήρα γιορτής στο –συνήθως- γεμάτο γήπεδο της Ε.Α.Π. σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα.

Το ζεστό γήπεδο στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Ηπείρου θα αποτελέσει και φέτος την έδρα μας και το εισιτήριο για κάθε αγώνα της Β’ Εθνικής κατηγορίας θα κοστίζει 5 ευρώ. 

Η κάρτα διαρκείας του ΑΣΠ Προμηθέα για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015 κοστίζει30 ευρώ και επιτρέπει στον κάτοχό της την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου. Έχει σήμανση με barcode, και –βέβαια- και φέτος θα συνοδεύεται με ιδιαίτερες προσφορές και παροχές και εκπτώσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα ανακοινωθούν προσεχώς στο site.

Η διάθεση των καρτών γίνεται από το κατάστημα του Τάσου Χρυσανθόπουλου FERRY & YACHTING SERVICES – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 60 (τηλ:2610-455900).

Πάμε μαζί και στην Β’ Εθνική!