Μία ακόμη ομάδα παίρνει θέση υπέρ του Βαγγέλη Λιόλιου στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο λόγος για τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, οι διοικούντες τον οποίο επισημαίνουν ότι μετά τις συναντήσεις και συζητήσεις που είχαν με τον υποψήφιο πρόεδρο, αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθειά του, ενώ όπως τονίζουν “… πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα θα βρει ενωμένο το Ελληνικό μπάσκετ”.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας:

“Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στην Ε.Ο.Κ και έπειτα από σειρά συναντήσεων που είχαμε το προηγούμενο διάστημα με τον κο Λιόλιο και με συμβούλους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο, συζητήσαμε εκτενώς τα γενικότερα προβλήματα του μπάσκετ. Επίσης εξειδικεύσαμε προβλήματα που αφορούν τους συλλόγους της Νέας Σμύρνης με αποκορύφωμα το οξύ γηπεδικό πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Σχηματίζοντας μία θετική εικόνα όσων συζητήθηκαν αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε με τον οιονδήποτε τρόπο για την ανέλιξη του αθλήματος.

Πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα θα βρει ενωμένο το Ελληνικό μπάσκετ οδηγώντας το σε μεγαλύτερες επιτυχίες βοηθώντας πρωταρχικά τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό .

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μακρυνιώτης”.