basketball_jumpballΜε τον αγώνα στην Βόνιτσα της τοπικής ομάδας απέναντι στον νεοφώτιστο Αίολο Αστακού ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Βορρά της Γ΄ Εθνικής. Τα δύο σωματεία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα δύο άκρα του βαθμολογικού πίνακα, ο Αίολος στην πρώτη μετά τις δύο προηγούμενες νίκες και στην τελευταία η Βόνιτσα η οποία βρίσκεται στην τελευταία χωρίς κάποια επιτυχία μέχρι στιγμής στο ενεργητικό της και η νίκη όπως καταλαβαίνει κανείς είναι απαραίτητη.

Μια ώρα αργότερα, ο Πρωτέας Γρεβενών θα διεκδικήσει τη πρώτη του νίκη και ο Πρωτέας Γρεβενών ο οποίος φιλοξενεί σήμερα Κυριακή την ΑΕ Λάρισας (που θα παλέψει από την πλευρά της για το αήττητο της) αλλά και η Έδεσσα η οποία έχει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στο πρόγραμμα της μέσα στην δύσκολη πάντα έδρα της Μεταμόρφωσης Βόλου.

Ο Ηρακλής Κοζάνης έχει ως μοναδικό στόχο να παραμείνει αήττητος και για να το πετύχει θα χρειαστεί να κερδίσει και την μαχητική ομάδα της Καρδίτσας ενώ να επιστρέψει στις νίκες θέλει πάρα πολύ η Μελίκη στον αγώνα της με την Νίκη Βόλου όπως και η Καστοριά που αναμετράτε με τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Τέλος, η Σιάτιστα μετά την νίκη της τη προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι και με το άγχος να φεύγει κάπως μετά την πρώτη επιτυχία ,στοχεύει στο να επαναλάβει το νικηφόρο της βήμα και αυτή τη φορά και απέναντι στο Αγρίνιο.

 Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Πρωτέας Γρεβενών – ΑΕΛ (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Μελίκη – Νίκη Βόλου (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Βόνιτσα – Αίολος Αστακού (ΔΑΚ Βόνιτσας, 17:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – Πανεδεσσαϊκός (Β. Παρασκευόπουλος, 18:00)
Σιάτιστα – Αγρίνιο (Σιάτιστας νέο, 18:00)
Καστοριά – Διόσκουροι Κοζάνης (Καστοριάς, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – ΑΣ Καρδίτσας (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)