Στη Γ’ εθνική Σπάρτακος Ιωαννίνων και Καναλάκι Πρέβεζας

Τη δεύτερη παράταση χρειάστηκε ο Σπάρτακος Ιωαννίνων για να ρίξει στο… καναβάτσο τον Λέοντα Μεσολογγίου και να πανηγυρίσει έτσι την άνοδό του στη Γ’εθνική, ενώ το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες πήρε και το Καναλάκι Πρέβεζας. Το παιχνίδι στα Γιάννινα ήταν εκείνο που έκλεψε την παράσταση στα play off της ΕΣΚΑΒΔΕ, με τον Σπάρτακο να τα βρίσκει “σκούρα” από τον Λέοντα και να φτάνει στην πολύτιμη νίκη με 93-91 στη δεύτερη παράταση.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με το τέλος της κανονικής διάρκειας να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με 75-75 και τις έστειλε στο έξτρα πεντάλεπτο. Η κούραση ήταν εμφανής, δίχως όμως αυτό να περιορίζει και το πάθος και τη διάθεση των παικτών για τη νίκη. Το 81-81 όμως δεν έβγαζε νικητή και χρειάστηκε και ένα ακόμη πεντάλεπτο για να βρεθεί ο “κάτοχος” του εισιτηρίου για τις εθνικές κατηγορίες. Με τον Σπάρτακο να χαμογελά στο τέλος (93-91) και τους παίκτες του Λέοντα να βλέπουν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στο τρίποντο που επιχειρήσαν στο τελευταίο σουτ της αναμέτρησης.

Στη Ναύπακτο το παιχνίδι ήταν πιο… ξεκάθαρο, με το Καναλάκι να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του, τον ΠΑΣ Ναυπάκτου να προσπαθεί να “κλέψει” το εισιτήριο, όμως οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη πρόκριση.

Πηγή φωτό: super-fm.gr