Επειτα από δύο χρόνια στη Μεταμόρφωση, ο Θωμάς Γεωργίου αλλάζει στέγη καθώς συμφώνησε με τη Νίκη. Οι βολιώτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 30χρονου πλέι μέικερ, αποκτώντας έναν αξιόπιστο παίκτη για τη θέση “1”.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Θωμά Γεωργίου. Ο 31χρονος πλέι μέικερ (γεν. 20/10/1982, ύψος 1.80μ.) διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις Εθνικές κατηγορίες και αποτελεί σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές στην Α2 με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, στην Β’ Εθνική με Ίκαρο Καλλιθέας και Ολυμπιακό Βόλου και στην Γ’ Εθνική με Α.Ο. Ξυλοκάστρου, Ιωνικό Λαμίας, Γ.Π.Σ. Χαλκίδας, Α.Ε. Ψυχικού και Ιωνικό Νικαίας, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τον Α.Ο. Μεταμόρφωση Βόλου σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Η μπασκετική οικογένεια της Νίκης Βόλου καλωσορίζει τον Θωμά Γεωργίου και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές νίκες για τον ίδιο και την ομάδα μας».