Στη συμπρωτεύουσα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Basketball Player's ShadowΜε ένα πρώτης τάξεως ορεκτικό αρχίζει η 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ και συγκεκριμένα με τον αγώνα της Νεάπολης με τον ΚΑΟΣ ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 17:30. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν, η μεν Νεάπολη για να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της ενώ από την άλλη πλευρά το σωματείο της Σταυρούπολης φιλοδοξεί να επικρατήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι προκειμένου να κάνει το τρία στα τρία παραμένοντας έτσι στην κορυφή μαζί με τον Μακεδονικό ο οποίος έχει δύσκολη αποστολή αύριο απέναντι στον πολύ επικίνδυνο και φέτος Ζέφυρο.

Στο…κυρίως πιάτο δηλ. τα παιχνίδια της Κυριακής όπου τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια είναι στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας, ο Μαντουλίδης θα προσπαθήσει να πάρει τη πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στους επίσης αρκετά νεανικούς Τιτάνες Δράμας ενώ τη δεύτερη τους νίκη θα διεκδικήσουν Ευκαρπία και Ορφέας Ν. Σκοπού στο μεταξύ τους ντέρμπι, έναν στόχο που όμως μόνο μια από τις δύο θα μπορέσει να τον πετύχει.

Όσον αφορά τις δύο ομάδες της Καβάλας η  Ελευθερούπολη έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή μέσα στον Ιωνικό στη προσπάθεια της να μην τριτώσει το «κακό» και να πάρει την πρώτη της νίκη, κάτι που έχει καταφέρει ήδη η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι και αυτή τη Κυριακή θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τη συγκομιδή των θετικών της αποτελεσμάτων επικρατώντας και του μαχητικού Πολύγυρου.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο (25/10):

ΣΑΠΚ Νεάπολης – Σταυρούπολης

Κυριακή (26/10)

Ευκαρπία – Ορφέας Ν. Σκοπού
Μακεδονικός – Ζ’εφυρος
Μαντουλίδης – Τιτάνες Δράμας 
Ιωνικός Ιωνίας – Ελευθερούπολη
Αγ. Βαρβάρα – Πολύγυρος
ρεπό οι Ικαροι Σερρών