Στις ακαδημίες της ΕΑΠ ο Καλατζής

KALATZISΤη θέση του Υπευθύνου Ακαδημιών Μπάσκετ της ΕΑΠ αναλαμβάνει ο Τάκης Καλατζής με τους πατρινούς να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η προσπάθειας ενίσχυσης, αλλά και οργάνωσης της ΕΑΠ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε το αύριο να είναι ακόμη καλύτερο από το παρόν και το παρελθόν. Πρωταρχικό μέλημα του Δ.Σ. τα τελευταία χρόνια είναι να δώσουμε βαρύτητα στα τμήματα υποδομών των τμημάτων μας, δημιουργώντας μέρα με τη μέρα τις καταλληλότερες προϋποθέσεις, έτσι ώστε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση. Στα πλαίσια αυτά προχωρήσαμε στη συνεργασία με τον προπονητή κ. Τάκη Καλαντζή, εντάσσοντάς τον στο υπάρχον τεχνικό τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας, όπου αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Ακαδημιών Μπάσκετ της ΕΑΠ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή, με επιστημονικές γνώσεις, οργανωτικά προσόντα, πείρα, διάθεση για δουλειά, όραμα και κυρίως αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν κριτήρια για την επιλογή μας και πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος, για να ανταποκριθεί στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΕΑΠ και του ευχόμαστε καλή δύναμη».