Στις 29/6 οι εκλογές στην ΕΣΚΑΝΑ

Στις 29/6 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και η εκλογική διαδικασία στην ΕΣΚΑΝΑ. Η συνέλευση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα ΠΖ Ιζόλα στην Καλλιθέα, με την ΕΣΚΑΝΑ να επισημαίνει στους ενδιαφερόμενους ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής λόγω κορονοϊού και πως οι εκπρόσωποι των σωματείων που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία, θα πρέπει να έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

“ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΧ ΙΖΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΑΙΓΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ) όπου διεξάγεται η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Στις 15.00 ειναι η πρώτη συνέλευση και στις 17.00 η τελική .
ο χώρος είναι προσαρμοσμένος βάσει χωρητικότητας στις ανάγκες του υγεινομικού πρωτόκολου που έχει θεσπιστεί και θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας .
Για την συμμετοχή των σωματείων και την ψηφοφορία πρέπει οι εκπρόσωποι να προσκομίζουν έγγραφο, με το οποίο να πιστοποιείται ο ορισμός του ως νόμιμος εκπρόσωπος του σωματείου για τις εκλογές και φυσικά να έχει μαζί αστυνομική ταυτότητα . (Τα σωματεία πρέπει να ειναι ταμειακώς εντάξει)”.