Στο “Γ. Στεφανόπουλος” το Περιστέρι

peristeri-plimiraΤρεις ημέρες πέρασαν από την καταστροφική νεροποντή που άφησε “άστεγο” το Περιστέρι και παράλληλα ανέβαλε την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου. Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στο γήπεδο της, καθώς οι καταστροφές στο “Α. Παπανδρέου” είναι τεράστιες και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την επισκευή τους θα είναι αρκετά μεγάλος. Τουλάχιστον, βρήκε το μέρος που θα τη φιλοξενήσει στο μεσοδιάστημα.

Το Περιστέρι σκοπεύει να δηλώσει την Τετάρτη ως έδρα του το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” (πρώην Μαζαράκη), χωρητικότητας mazaraki8.400 θεατών. Αυτό είναι το γήπεδο όπου αναμένεται να διεξαχθεί και το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Φάρο, το οποίο εκτός απροόπτου θα γίνει την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, το Περιστέρι εξέδωσε επίσης την εξής ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ΕΜΑΚ και την άμεση επέμβαση της: «Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ΕΜΑΚ και τον επικεφαλής της, κ. Αθανάσιο Σαραντέλο, για τις ηρωικές προσπάθειες τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε περίπου 30 ώρες άντλησαν 7.500 κυβικά νερό από το πάρκινγκ και τους γύρω χώρους, ώστε να περιορίσουν τις καταστροφές».