Στον Αριστοτέλης Φλώρινας ο «μπόμπερ» Σαρίκας!

Σε μια εξαιρετική προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Φλώρινας ενόψει της ερχόμενης περιόδου στη Γ’ εθνική. Ο Αριστοτέλης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Αλέξανδρο Σαρίκα, έναν εκ των καλύτερων σκόρερ της κατηγορίας.
Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:

«Ο Σαρίκας στον ΑΡΙΣΤΟTEΛΗ Φλώρινας Το τμήμα basket του Αριστοτέλη Φλώρινας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον αθλητή Σαρίκα Αλέξανδρο για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του coach Μουρουζίδη στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ο Αλέξανδρος Σαρίκας (1,96m) έχει πλούσιο βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος με τις ομάδες των Κολοσσού Ρόδου, Ίλιον, Αγίας Παρασκευής, Αμύντα, Ε.Α.Πατρών, Νέου Ληξουρίου, Ερμιονίδας και στο εξωτερικό με την ομάδα της Union Nosatel Xamax στην Ελβετία και την Treleborg στην Σουηδία. Του ευχόμαστε να έχει υγεία σε ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και πολλές νίκες με τα χρώματα της ομάδας μας».