kelesidisΜε σταθερά βήματα ο Εσπερος συνεχίζει τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ. Οι πατρινοί προχώρισαν σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Χριστόφορου Κελεσίδη ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή γραμμή.
H ανακοίνωση:

«Ο Χριστόφορος Κελεσίδης εντάχθηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας. Αγωνίζεται στην θέση του πλεϊμέικερ και ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της ομάδας μας. Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1,85 μ. και την χρονιά που πέρασε πανηγύρισε με την Μαχητές Δόξας Πεύκων την άνοδο από την Β’ στην Α2 Εθνική. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη και υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Κεσαπίδη στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Μία στην Κατηγορία των παίδων και μία στην Κατηγορία των Εφήβων. Στην Β’ Εθνική έχει αγωνιστεί και με το Περιστέρι.

«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω, όσο και όπως μου ζητηθεί, την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της» δήλωσε ο Χριστόφορος Κελεσίδης και συμπλήρωσε: «Ένας από τους βασικούς λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση του Έσπερου ΑΟΠΑ, ήταν η παρουσία του κόουτς Κεσαπίδη με τον οποίο στον Άρη είχα άριστη συνεργασία. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι και να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται».