Στον Θωμά Κωστόπουλο το “τιμόνι” του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε έναν προπονητή με πολλές παραστάσεις ανέθεσε το “τιμόνι” του ΠΑΣ Γιάννινα η διοίκηση της ομάδας. Ο Θωμάς Κωστόπουλος είναι ο “εκλεκτός”, που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θωμά Κωστόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου.
Ο 33χρονος θεσσαλονικιός προπονητής έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στις εθνικές κατηγορίες με πολλές διακρίσεις. Στην προπονητική του καριέρα έχει διατελέσει προπονητής σε γυναικείες ομάδες και σε εφηβικά τμήματα πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις, ενώ σε ανδρικές ομάδες διετέλεσε στο παρελθόν Βοηθός προπονητή στο Πανόραμα, στο ICBS, στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Δόξα Λευκάδας και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Επίσης ήταν Α΄ προπονητής την περίοδο 2012-2013 στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής και ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα τελευταία 2 έτη ήταν Βοηθός Προπονητή και Scouter στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει για τον σύλλογο μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019″.

.
Διαβάστε ακόμη…