Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Φώτη Καρακώστα, ο Κρόνος με τον σύλλογο του Αγίου Δημητρίου να ανακοινώνει λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο», την πρόσληψη του Κώστα Ρομελιώτη. 

Η ανακοίνωση:

«O Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας Ανδρών. Μετά την λύση της συνεργασίας με τον coach Φώτη Καρακώστα, ο έμπειρος προπονητής, Κώστας Ρουμελιώτης, θα συνεχίσει την προσπάθεια της ομάδας μας να πετύχει τους στόχους της στην Β’ Εθνική.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνου Αγ. Δημητρίου

Το προφίλ του Κώστα Ρουμελιώτη

Ο Κώστας Ρουμελιώτης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του στην Ακαδημία ‘89, την οποία οδήγησε από την Γ’ σε Α’ ΕΣΚΑΝΑ μέσα σε δύο χρόνια. Στη συνέχεια, ανέλαβε την ομάδα των Εσπερίδων, με την οποία πέτυχε την άνοδο από την Α2 στην Α1. Έχει εργαστεί, επίσης, στην Ακαδημία Ηλιούπολης και τον Πανιώνιο. Ανέλαβε υπεύθυνος υποδομών στον Πανελλήνιο, τη σεζόν οπότε η ανδρική ομάδα αγωνιζόταν στην Α1. Έπειτα συνεργάστηκε με τον Μάνο Μανουσέλη στον Γ.Σ. Περιστερίου, ως assistant coach στην ανδρική ομάδα η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ακολούθησαν οι ομάδες του Αιγάλεω και του Πολυκράτη Σάμου στη Β’ και τη Γ’ Εθνική, αντίστοιχα. Τη σεζόν 2014-2015 μετακόμισε στην Πάτρα, για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Απόλλωνα. Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στο Αιγάλεω. Το καλοκαίρι του 2016 ανέλαβε τον Α.Σ. Καρδίτσας, τον οποίο και οδήγησε στην Α2. Κατά τη διάρκεια της περσινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Κορωπίου».