Στον Μακεδονικό ο Καραμουσαλίδης

Δεν άργησαν στον Μακεδονικό να βρουν τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μύθου! Ο σύλλογος κινήθηκε γρήγορα, δίνοντας έτσι τα ηνία στον Γιώργο Καραμουσαλίδη, ο οποίος μέχρι πριν λίγες εβδομάδες καθόταν στον πάγκο της ΜΕΝΤ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καραμουσαλίδη, ο οποίος ανέλαβε από σήμερα κιόλας τα ηνία της ανδρικής ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, με σκοπό να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδος μετά και το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης είναι μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.ΕΦ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με επιστημονική δραστηριότητα, δεκάδες διεθνείς και Ελληνικές δημοσιεύσεις, εκδόσεις βιβλίων καθώς και προπονητική διδασκαλία σε σεμινάρια και ημερίδες.

Ως αθλητής αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του εμπειρία ενώ στη συνέχεια εργάσθηκε σχεδόν σε όλα τα επίπεδα κατηγοριών και σε ομάδες όπως οι, Ίκαροι Σερρών, Δόξα Ρετζικίου, ΠΚ Νεάπολης, Μακεδονικός ,Ήφαιστος, Θερμαϊκός Θέρμης, Σητειακός , Siemens, ΓΣ Μακαμπή, ΜΕΝΤ, Άρης , Κένταυρος Καλλικράτειας, Γαλάτιστα, Ιωνικός Διαβατών, Αργοναύτης, Κ.Σ.Γέφυρας.

Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».