Στον Μανδραϊκό ξανά ο Καραμπάτσος

Ο Μανδραϊκός συνεχίζει να δυναμώνει, μόνο που αυτή τη φορά προχώρησε στην απόκτηση ενός γνώριμου παίκτη. Ο λόγος για τον Διονύσης Καραμπάτσος, ο οποίος θα είναι ξανά κάτοικος Μάνδρας μετά από ένα χρόνο απουσίας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ απο την Δάφνη Δαφνίου. Ένα αθλητή ιδιαίτερα γνώριμου μας από το πετυχημένο πέρασμα του απο την ομάδα μας, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο 33χρονος φόργουορντ είχε 9,8 πόντους και 48 εύστοχα τρίποντα σε 28 παιχνίδια, πριν πάρει μεταγραφή για την Δάφνη Δαφνίου την φετινή αγωνιστική περίοδο, την οποία βοήθησε να πάρει την άνοδο για την Α2 Ανδρών καθώς αγωνίστηκε σε 25 αγώνες, έχοντας 5,7 πόντους και 22 εύστοχα τρίποντα, και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας.

Ο Καραμπάτσος διαθέτει εμπειρία, έχοντας παράλληλα και δυο θετικές χρονιές στην Α2, την διετία 2015-2017, με την φανέλα του Δούκα. Η οικογένεια του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο προπάντων με υγεία».