Στον ουρανό των αγγέλων ο μικρός Βασίλης…

angelΣτον ουρανό των αγγέλων θα συνεχίσει να παίζει το μπάσκετ που τόσο αγαπούσε ο αδικοχαμένος 13χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο σε υπαίθριο Λούνα Παρκ στην Αργυρούπολη. Ο μικρός Βασίλης ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ της Ηλεκτρούπολης, που συγκλονίστηκε απ’ τον χαμό του.
Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. οι προπονητές και οι συναθλητές του, εξέφρασαν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στους γονείς και στην οικογένεια του κι ευχήθηκαν ο Θεός να τους δώσει δύναμη και υπομονή να αντέξουν… και ας απαλύνει όσο το δυνατόν την πονεμένη τους καρδιά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει και ο θεός ας υποδεχτεί εν¨ειρήνη την ψυχούλα του στην γειτονιά των Αγγέλων…
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Παλάτος και το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη και στον ΑΣ Ηλεκτρούπολη Αργυρούπολης όπου αγωνιζόταν ο μικρός, ενώ παράλληλα αποφάσισαν τα εξής:
Στο ALL STAR GAME που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαίου στο κλειστό ΔΑΚ Γλυφάδας οι αθλητές στον αγώνα  μίνι αγοριών θα φορέσουν μαύρο περιβραχιόνιο ενώ και στα δύο παιχνίδια αγοριών και κοριτσιών θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Η συντακτική ομάδα του infobasket.gr συλλυπείται τους οικείους του αδικοχαμένου Βασίλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…