samiwtis_promitheasΣτον Προμηθέα Χαλανδρίου θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά, ο νεαρός Γιάννης Σαμιώτης.

Ο Προμηθέας πέρσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική, με τον Σαμιώτη να έχει περισσότερα από 15 λεπτά συμμετοχής, μ.ο., ενώ είχε και 6 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι. 

«Ο Προμηθέας είναι ένα οικείο περιβάλλον πλέον για μένα καθώς οδεύω προς το 3ο έτος μου, αισθάνομαι πλέον σαν ενεργό μέλος της ομάδος», ανέφερε αρχικά στο sportschios.gr ο Σαμιώτης και συνέχισε: «Η περσινή χρονιά έκλεισε με την ομάδα να υποβιβάζεται, παρόλαυτα για μένα ήταν μια χρόνια που με ανέβασε σε μπασκετικό επίπεδο καθώς βρέθηκα αντίπαλος με ομάδες υψηλού επιπέδου όπως ο Πανιώνιος, ο Πανελευσινιακός, το Ηράκλειο, ο Αμύντας και άλλες. Φέτος η ομάδα του Προμηθέα άλλαξε σχεδόν όλη, ο νέος μας προπονητής, κύριος Μελέτης, με το λίγο χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα, έδειξε οτι με εμπιστεύεται και οτι με θέλει για την νέα χρονιά. Είχα αρκετές προτάσεις φέτος, αλλά η επιλογή μου να μείνω στον Προμηθέα ήταν γιατί πιστεύω ότι θέλω να μείνω σε ένα υψηλό μπασκετικό επίπεδο που έχουν οι εθνικές κατηγορίες. Στόχος της ομάδας φέτος και παράλληλα και ο δικός μου, είναι η παραμονή του Προμηθέα στη Γ’ Εθνική, ενα στόχος δύσκολος γιατί η ομάδα ξεκινάει από το -1.».