Στουγιαννούδης: «Βρήκαμε αυτοπεποίθηση και τρόπους να αντιδράσουμε»

Με ανατροπή την τελευταία περίοδο, η Γέφυρα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο βοηθός προπονητή Τάσος Στουγιαννούδης μίλησε στα “Νέα των φίλων της Γέφυρας” για την εμφάνιση της ομάδας, αναφέροντας:

«Είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλή ένταση και από τις δύο πλευρές καθώς και οι δύο ομάδες θελαν τη νίκη. Για εμάς ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, βρεθήκαμε να χάνουμε με μεγάλη διαφορά στο πρώτο μέρος γιατί υστερήσαμε κυρίως στο πνευματικό κομμάτι του αγώνα, που δεν ήταν στον επιθυμητό βαθμό.

Παρόλαυτα όσο περνούσε ο χρόνος βρήκαμε αυτοπεποίθηση και τρόπους να αντιδράσουμε με αποτέλεσμα να μειώσουμε τη διαφορά αλλά και να ελέγξουμε το ματς στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν μεγάλη διάθεση, τρομερή προσπάθεια αλλά και καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Σίγουρα η σεζόν είναι μεγάλη αλλά η ομάδα έχει πολύ ταλαντούχα παιδιά που μέσα από το ομαδικό πνεύμα και τη σκληρή δουλειά μπορούν να διακριθούν».