Σε μία νέα εποχή περνάει το Αιγάλεω καθώς ο Κώστας Σορώτος αναλαμβάνει τα ηνία του «Σίτι» αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Λιόγα.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το διακεκριμένο προπονητή Κώστα Σορώτο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής ομάδας μετά τη λύση συνεργασίας με το Δημήτρη Λιογα.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο έμπειρος προπονητής μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με το “Σίτι” έδωσε το… στίγμα του για την επόμενη μέρα. “Λίγα λόγια και πολύ δουλειά”, σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φροντίζοντας παράλληλα να σταθεί στη δουλειά του προκατόχου του. “… πρόκληση μεγάλη που την κάνει ακόμα μεγαλύτερη η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο κόουτς που διαδέχομαι, ο Δημήτρης Λιόγας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

“Επόμενος σταθμός Αιγάλεω. Ομάδα με ιστορία , φανέλα και πολύ κόσμο , πρόκληση μεγάλη που την κάνει ακόμα μεγαλύτερη η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο κόουτς που διαδέχομαι, ο Δημήτρης Λιόγας. Ο δρόμος είναι ακόμα όμως μακρύς και δύσκολος μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο τρόπος είναι ένας: Λίγα λόγια και πολύ δουλειά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος”, αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα στο facebook ο Κώστας Σορώτος.