Στο… κενό η ΓΣ του Απόλλωνα, νέα γενικής συνέλευση στις 29/10

Το διοικητικό αδιέξοδο στον Απόλλωνα Πάτρας συνεχίζεται, καθώς ούτε και η νέα γενική συνέλευση, που αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, μπόρεσε να φθάσει σε εκλογικό αποτέλεσμα. Το απόγευμα της Δευτέρας 29/10 ορίστηκε η τρίτη (και όπως τόνιζαν στελέχη του συλλόγου “φαρμακερή”) ΓΣ, με την ελπίδα ότι σε αυτή θα βρεθεί λύση και θα σταματήσει η ελεύθερη πτώση.

Χαρακτηριστικό της ΓΣ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) ήταν ότι τα μέλη που παραβρέθηκαν στη ΓΣ ήταν ακόμη λιγότερα απ’ ότι την πρώτη φορά! Συνέπεια αυτού ήταν να μην βρεθεί άκρη, ενώ δεν έλειψαν οι αντεγκλίσεις, οι κόντρες και οι αντιδικίες. Δεν υπήρχαν άτομα που να γνωρίζουν (δικηγόροι) που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στα διάφορα νομικά ζητήματα, όσον αφορά την ΚΑΕ και αυτό είχε ως συνέπεια να επικρατεί ένα… χάος.

Η προσπάθεια του προεδρεύοντος Κώστα Αποστολόπουλου να στρέψουν την κουβέντα προς την εκλογική διαδικασία για να βρεθεί διοίκηση για τον ερασιτέχνη, δεν είχαν αποτέλεσμα και έπεσε και αυτή στο… κενό. Δεν έλειψαν βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών (ερασιτέχνη και ΚΑΕ), αλλά και η “απειλή” του Κώστα Καραπάνου που είπε ότι “… από αύριο θα αρχίσουν να ξηλώνονται πράγματα στην Περιβόλα για να εκποιηθούν και να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ”!

Με τα “γκρίζα σύννεφα” να γίνονται ακόμη πιο “βαριά” πάνω από το “μελανόλευκο” σύλλογο, η τρίτη και τελευταία ευκαιρία για τον Απόλλωνα είναι την προσεχή Δευτέρα 29/10, στις 18:00. Μοναδικό θέμα θα είναι η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και οι εκλογές, αρκεί βέβαια να βρεθούν υποψήφιοι που θα αναλάβουν να… παίξουν αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι, για να σώσουν τον σύλλογο από τη λύση του Πρωτοδικείου.

Διαβάστε ακόμη…