Στο «Λάζο» το φλουρί της βασιλόπιτας των Future Stars!

Lazaros Papadopoulos_Future Stars 1O πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε το παρών στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ακαδημίας μπάσκετ «Future Stars» και ήταν ο μεγάλος τυχερός, καθώς σε αυτόν έπεσε το φλουρί!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης χορηγοί & υποστηρικτές της ακαδημίας, αλλά και όλοι οι γονείς των αθλητών & αθλητριών καθώς και αρκετοί φίλοι της ακαδημίας μαζί με τους προπονητές Θανάση Κυρκούση, Γιάννη Πολίτη και Απόστολο Σαχά.
Αμφότεροι ευχήθηκαν στην ακαδημία Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Όλοι οι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθηλώθηκαν από την ωραία 25΄λεπτη παρουσίαση σεDVDτων αθλητικών δραστηριοτήτων της χρονιάς που πέρασε με τίτλο “SweetMemories”.
Lazaros Papadopoulos_Future Stars 2Στην συνέχεια της εκδήλωσης oΛάζαρος Παπαδόπουλος απένειμε αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές στο εσωτερικό πρωτάθλημα Bambini&Αρχαρίων, καθώς και οι νικητές στα διάφορα χριστουγεννιάτικα Happenings.
Με αναμνηστικά δώρα-ενθύμια τιμήθηκαν οι χορηγοί-υποστηρικτές της ακαδημίας μας.
Με διάφορα πλούσια δωράκια ανταμείφθηκαν οι τυχεροί αθλητές/αθλήτριες όλων των τμημάτων που έτυχαν τα νομίσματα στα βασιλοπιτάκια. Η εκδήλωση έληξε με ευχές από όλους για μια καινούργια χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, και πολλές επιτυχίες για την ακαδημία μας.

Lazaros Papadopoulos_Future Stars 3