Στο “Ναύαρχο Βότση” “μετακόμισε” ο Κωνσταντίνος Βεργίνης

Λίγες ώρες μετά το αντίο στο Ανατόλια, ο πρώην πλέον αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Βεργίνης,”μετακόμισε” στο Ναύρχο Βότση. Μία μετακίνηση που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς ο έμπειρος παίκτης άλλαξε… κατηγορία για επαγγελματικούς λόγους, αλλά παρά τα 17 συναπτά έτη που παίζει μπάσκετ, δεν έχει αποφασίσει ακόμη να σταματήσει από τα παρκέ. “Θα με ανεχτούν λίγο καιρό ακόμη”, σχολίαζε χαρακτηριστικά λίγο μετά τον αποχαιρετισμό του στο σύλλογο που πέρασε τα 17 χρόνια και πριν πει… καλημέρα στο νέο του μπασκετικό σταθμό!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Ναύαρχος Βότσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αρχηγού του Ανατόλια, Κωνσταντίνου Βεργίνη.
Ο 36χρονος forward ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ακαδημία Αστέρια, και έπειτα συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα του Ανατόλια, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για 17 ολόκληρα χρόνια, στην πορεία της από το τοπικό Πρωτάθλημα μέχρι τη Β’ Εθνική. Ο Κωνσταντίνος θα αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ, και είναι βέβαιο πως θα συνεισφέρει τα μέγιστα με την ποιότητα και την εμπειρία του.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ναυάρχου Βότση”.

.
Διαβάστε ακόμη…