Στο Παγκράτι Γεωργοπαπαδάκος και Γιαννίκος

Δυναμικά ξεκίνησε τις μεταγραφικές του κινήσεις το Παγκράτι πραγματοποιώνας μάλιστα «διπλό» χτύπημα.  Ο λόγος για τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο τον οποίο οι «ροσονέρι» έκαναν δικό τους, ενώ παράλληλα προχώρησαν και στην απόκτηση του 22χρονου Ανδρέα Γιαννίκου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου ανακοινώνει τη συμφωνία του με τους αθλητές Σάκη Γεωργοπαπαδάκο (1,91 – 31 ετών) και Ανδρέα Γιαννίκο (1,94 – 22 ετών), η οποία θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους αθλητές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε ομάδες όπως ο Αμύντας, ο Ιωνικός Νικαίας, το Περιστέρι και πέρυσι ο ΕΦΑΟΖ, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ενόπλων. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Παγκρατίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Παγκράτι. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υγεία μας, να περάσουμε καλά, να το ευχαριστηθούμε και να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσο πιο γρήγορα μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή μας, τόσο το καλύτερο. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη χρονιά, από καλά συναισθήματα και από χαμόγελα, για όλα τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να χαμογελάμε του χρόνου τον Μάϊο».

Ο Ανδρέας Γιαννίκος ξεχώρισε αγωνιζόμενος στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με το Ψυχικό, έχοντας 1,5 πόντο σε 14 παιχνίδια. Έχεις επίσης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με Περιστέρι και Ιωνικό Νικαίας.

Τους καλωσορίζουμε και τους δυο στον σύλλογο μας».