peristeri-aenkΣε γιορτή για τη συμπλήρωση 45 ετών από τη “γέννηση” του συλλόγου (22/10/1971) φιλοδοξεί να μετατρέψει τον σημερινό αγώνα με τον Πανερυθραϊκό το πρωτοπόρο και αήττητο Περιστέρι. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 3-0 και δεν έχει καμία διάθεση να κόψει ταχύτητα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, δε, φαντάζει δύο φορές πιο σημαντικό, από τη στιγμή που το Περιστέρι θα βρει απέναντί του έναν από τους βασικούς αντιπάλους του στην κούρσα της ανόδου, τον Πανερυθραϊκό. Έστω και τον γεμάτο προβλήματα Πανερυθραϊκό…

Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη ακόμα και όταν είναι ελλιπής, όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια. Την προηγούμενη Κυριακή αντιμετώπισε το Μαρούσι χωρίς τρεις παίκτες (Γιανναλέτσο, Υφαντή και Καλλιανιώτη), ωστόσο κατάφερε να φτάσει στη νίκη, κάτι που έκανε και την Πέμπτη κόντρα στην Αγία Παρασκευή με 73-63 στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Στον αγώνα που θα ανοίξει χρονικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (στις 16:30), ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί στις 16:30 τον Πρωτέα Βούλας, φιλοδοξώντας να κάνει το 3-0 στο πρωτάθλημα και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το καλύτερο του ξεκίνημα στη Β΄Εθνική. Στις 18:00 θα αρχίσει η αναμέτρηση στο κλειστό του Πλάτωνα, εκεί όπου ο Ιωνικός Νίκαιας θα προσπαθήσει να επεκτείνει την ευνοϊκή παράδοση που έχει απέναντι στον Κρόνο, τον οποίον έχει νικήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, το Κορωπί υποδέχεται τον Φιλαθλητικό, το Μαρούσι θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, ο Πανελευσινιακός δεν θα έχει πολλά περιθώρια για νέο στραβοπάτημα με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, ενώ η Νέα Κηφισιά θα φιλοξενήσει τον Μανδραϊκό με σκοπό να κάνει το 3 στα 3 στο γήπεδο της. Τέλος, αναβλήθηκε ο αγώνας Τρίτωνας-Παπάγος λόγω της σφοδρής χθεσινής βροχόπτωσης που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κλειστό του Στρέφη.

Το πρόγραμμα του Νοτίου ομίλου

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Φιλαθλητικός Χρηστίδης Π.-Ουσταμπασίδης
ΔΑΚ Νίκαιας 18.00 Ιωνικός Νίκαιας-Κρόνος Ραχιώτης-Γρίβα
Λίντο 16.30 Εργοτέλης-Πρωτέας Β. Λιότσος-Καρπάνος
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Απόλλωνας Σμ. Μηλαπίδης-Λαζαρίδης
Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Πανερυθραϊκός Ζακεστίδης-Ορφανός Ι.
2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-ΚΑΠ Μπούκας-Φραγκούλη
Δ. Βικέλας 17.00 Ν. Κηφισιά-Μανδραϊκός Μαραμής-Τσολάκος

* Αναβλήθηκε το ματς Τρίτωνας-Παπάγος