Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και η Αννυ Κωνσταντινίδου

Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του ελληνικού μπάσκετ, η Αννυ Κωνσταντινίδου θα συμπορευθεί με τον Βαγγέλη Λιόλιο στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο “θηλυκός Γκάλης” όπως είναι ένα από τα προσωνύμια που την ακολουθούν, γνωστοποίησε τη σύμπραξή της με τον Λιόλιο, έχοντας κι εκείνη όπως επισημαίνει “ίδιες αξίες και ίδιο όραμα για το αύριο του μπάσκετ”.

Την ανακοίνωση της συνυποψηφιότητάς της, την έκανε η Αννυ Κωνσταντινίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: “Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.
Μετά από εκτενείς επαφές που είχα με τον κύριο Λιόλιο, διαπίστωσα πως μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για το αύριο του μπάσκετ.
Επειδή στις πράξεις είμαι καλύτερη απ’ ότι στα λόγια, θα αρκεστώ να πω πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια από κοινού με τον κύριο Λιόλιο και τα υπόλοιπα μέλη της πρωτοβουλίας #dwsepasa για να δημιουργήσουμε μία νέα, πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο τεχνοκρατική Ομοσπονδία.
Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε”.