«Στο τέλος μένουν οι ανθρώπινες σχέσεις»

Stratikis-spyrosΟ Σπύρος Στρατίκης αποχαιρέτησε μέσω μηνύματος σε προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τη Νίκη Βόλου, ευχαριστώντας το σύλλογο για την ευκαιρία που του έδωσε να κοουτσάρει για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά το μήνυμα του νεαρού προπονητή:

«Έπεσε η αυλαία για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Δυστυχώς ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία για την ομάδα δεν επετεύχθη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για όλη τους την προσπάθεια, τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την συνεργασία.

Τέλος, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους παίκτες μου για τη συνεργασία και την προσπάθεια τους. Διανύσαμε μια διαδρομή με προβλήματα, δυσκολίες, αντιξοότητες, χαρές και λύπες. Χάθηκε ο στόχος στο τέλος όμως μένουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Εύχομαι ο Σύλλογος να βρει γρήγορα τον δρόμο του και να επανέλθει στις υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες όπου και ανήκει. Σας ευχαριστώ όλους».