Στο τουρνουά του Γαλατσίου ο Μαυροειδής

mauroeidisΤην ευκαιρία να γνωρίσουν τον Δημήτρη Μαυροειδή αλλά και να παίξουν μαζί του, έχουν οι φίλοι του μπάσκετ που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου.

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τουρνουά 3Χ3 αλλά κι άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, οι οποίες φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ που θα πάρω μέρος. Είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ και της ομοσπονδίας και εύχομαι να συνεχιστεί, να γίνονται δηλαδή στο μέλλον κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις», δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.