Στο χειρουργείο ο Φώτης Τάσσος του Αγρινίου…

Ένα γερό “πλήγμα” δέχθηκε ο ΑΟ Αγρινίου μερικές μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς με τον τραυματισμό του Φώτη Τάσσου. Ο βολιώτης άσος χτύπησε στον ώμο και θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, δημιουργώντας έτσι άθελά του έναν ισχυρό “πονοκέφαλο” στον προπονητή του Χρήστο Μυριούνη.

Ο τελευταίος, πάντως ευχήθηκε στον παίκτη του καλή επιτυχία στο χειρουργείο του, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση στο πρόσωπό του, καθώς όπως τονίζει χαρακτηριστικά ήταν ένας από τους παίκτες-πυλώνες για τον ίδιο στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. “Δυστυχώς η νέα μπασκετική σεζόν ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μου εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στον ώμο που οδηγεί στο χειρουργείο την ψυχή αυτής της ομάδας τον γίγαντα FotisTassos….Φώταρα δεν μασάς εσύ και ξέρεις πως όλοι μας διοίκηση – προπονητές-συμπαικτες είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε να επιστρέψεις έτοιμος και δυνατός γιατί σε χρειαζόμαστε!
Είναι η πιο άσχημη στιγμή αυτή για εμένα στα δύο και κάτι χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας του ΑΟΑ αφού είναι ο πρώτος σοβαρός τραύματισμος παίκτη μου και μάλιστα ενός παίκτη που πόνταρα πολλά αφού ο Φώταρας μας είναι η ψυχή της ομάδας και ένας παίκτης με πολλά κιλά αρχ….. Φώταρα δεν μασάς εσύ. Καλή επιτυχία στο χειρουργείο και σε περιμένουμε όλοι πίσω δυνατό”.