Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ο Πανερυθραϊκός

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σήμερα, και ο Πανερυθραϊκός δεν θα μπορούσε να… λείπει από τη σημερινή γιορτή! 

Αντιπροσωπεία του Πανερυθραϊκού βρέθηκε, το πρωί, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, όπου ο Δημήτρης Χουχουλής, μαζί με τον παίκτη της ανδρικής ομάδας και προπονητή των Ακαδημιών, Λουκά Γιαουρτόγλου, τον προπονητή των Ακαδημιών, Χρήστο Καλουδά, και τον Διοικητικό Διευθυντή του Συλλόγου, Διονύση Κατσιώτη, μοίρασαν… χαμόγελα στους μικρούς μαθητές! 

Στο περιθώριο της επίσκεψης, επισημάνθηκαν οι αξίες και τα οφέλη που προσφέρει στα παιδιά ο Σχολικός Αθλητισμός, αλλά και τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τον Αθλητισμό γενικότερα. Μάλιστα, ο κόουτς Χουχουλής έκανε και… προπόνηση στους μικρούς μας φίλους, διδάσκοντάς τους μερικά από τα μυστικά του μπάσκετ, ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ ο κόουτς Χουχουλής και τα υπόλοιπα μέλη της… Πανερυθραϊκής αντιπροσωπείας δεν χάλασαν το χατήρι των παιδιών, χαρίζοντάς τους δώρα και αναμνηστικά του Πανερυθραϊκού! 

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, τους δασκάλους και φυσικά τους αξιολάτρευτους μαθητές για την υπέροχη φιλοξενία τους!