Στο Sportcamp στο Λουτράκι ο Πανερυθραϊκος

Αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (27/12) η αποστολή των Ακαδημιών του Πανερυθραϊκού μας με προορισμό το Λουτράκι, όπου και τα τμήματα των Μίνι, Προμίνι και Παμπαίδες Β’ (Α’ τμήμα, 2005) θα συμμετάσχουν για ακόμη μία χρονιά στο φημισμένο BP X-MAS TOURNAMENT, που διοργανώνει στο SPORTCAMP του Λουτρακίου για τέταρτη σεζόν η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τις 27 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου! 

Ο Πανερυθραϊκός, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη και πρόοδο των αθλητών μας, θα συμμετάσχει ΚΑΙ φέτος σε ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα Τουρνουά μικρών ηλικιών, προκειμένου τα παιδιά μας να γεμίσουν εικόνες, παραστάσεις και “πλούσιες” εμπειρίες, αλλά κυρίως μέσα από αυτή τη διαδικασία του ταξιδιού να γίνουν ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ, γιατί όπως τους εξήγησε και ο κόουτς Χουχουλής λίγο πριν την αναχώρηση “οι καλοί συμπαίκτες και οι καλές παρέες είναι που πετυχαίνουν”! 

Οι μικροί μας αθλητές μαζεύτηκαν από νωρίς στο “Στέλιος Καλαϊτζής” και αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά για το πρόγραμμά τους στο Λουτράκι, πήραν τις βαλίτσες τους και γεμάτοι όρεξη και με εξαιρετική διάθεση έφυγαν για το όμορφο… Χριστουγεννιάτικο μπασκετικό ταξίδι τους! 

Αντίπαλοι Παμπαίδων Β’ (Α’ τμήμα, 2005): PAO BC ACADEMY (Green), PAO BC ACADEMY (White), Κόρινθος, ΑΟ Πάφου (Κύπρος), Μίλωνας.
Αντίπαλοι Μίνι (2006): PAO BC ACADEMY (Green), PAO BC ACADEMY (White), ΠΑΟΚ, ΑΟΝΑ, Μίλωνας, Ορφέας Νέου Σκοπού, ΔΕΚΑ (Θεσ/νικη).
Αντίπαλοι Προμίνι (2007): PAO BC ACADEMY (Green), PAO BC ACADEMY (White), ΔΕΚΑ (Θεσ/νίκη), ΑΟΝΑ, ΓΣ Φαρσάλων.