Στόχος σε δύο χρόνια να εγκαινιάσουν το ιδιόκτητο γήπεδό τους οι Αετοί Βέροιας…

Η παραμονή στη Γ’ εθνική επικυρώθηκε και τυπικά, με τους Αετούς Βέροιας, βέβαια να είχαν ήδη εξασφαλισμένη τη θέση τους στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Με τον πρόεδρο του συλλόγου Σίμο Γαβριηλίδη να τοποθετείται δημόσια για το τυπικό τέλος της σεζόν, ευχαριστώντας όλους όσοι έβαλαν τη δική τους… πινελιά σ’ αυτή την πορεία της ομάδας, αλλά και στέλνοντας το μήνυμά του προς εκείνους που… δυσαρεστήθηκαν για την πορεία της ομάδας! Παράλληλα όμως αποκάλυψε και τον απώτερο στόχο που θέτουν πλέον οι Αετοί. “Στόχος σε δύο χρόνια να εγκαινιάσουν το ιδιόκτητο γήπεδό τους οι Αετοί Βέροιας…”, είπε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

«Τέλος και τυπικά στα πρωταθλήματα μπάσκετ, με την ομάδα μας τους Αετούς Βέροιας να παραμένει στην Γ’ Εθνική, αν και είχαμε κατά 90% εξασφαλίσει την παραμονή μας στην προ πανδημίας εποχή.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους αθλητές της ομάδας μας Μ. Ιωσηφίδη, Κ. Γκεκόπουλο, Γ. Γιαννουζάκο, Κ. Κουσιάντζα, Ι. Αλευρίδη, Β. Αναστασιάδη, Μ. Σταυρουλάκη, Λ. Σιδηρόπουλο, Μ. Τρομπούκη, Α. Ζήσιο, Β. Γκανα, Κ. Καπνα, Α. Γαβριηλίδη, Κ. Μαραπίδη.

Επίσης τους Σ. Στογιαννο (συνεργάτη), Γ. Τζιουμακη (γυμναστή), Σ. Ιατρού (έφορο γενικών καθηκόντων). Τέλος θα ευχαριστήσω τον Κ. Κασάπη (β. προπονητή) και τους δύο προπονητές που της σεζόν Ι. Τυριακίδη και Μ. Γεωργιάδη.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τους χορηγούς και τους φίλους που βοήθησαν από οποιοδήποτε πόστο.

ΟΙ Αετοί στην μικρή θητεία τους στα μπασκετικά δρώμενα, ανοίγουν πάλι τα φτερά τους και θα πετάνε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε Εθνική Κατηγορία κοιτάζοντας τα ψηλά.

Για κάποιους βέβαια είναι δυσάρεστο αυτό…

Αυτοί λοιπόν δεν μπορούν να πετάξουν γιατί απλώς σέρνονται. Τους αφήνουμε στην κρίση ζήλιας και κακίας που έχουν.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε τον σύλλογο, είστε ευπρόσδεκτοι!

Η ομάδα πέρσι εγκαινίασε τα ιδιόκτητα γραφεία της. Στόχος πλέον είναι σε δύο χρόνια να εγκαινιάσει το ιδιόκτητο προπονητήριο των ακαδημιών της».