Συγκινητικό το «αντίο» στα παρκέ από τον Βλάντο Πέτροβιτς…

Ήταν όλοι εκεί… Φίλοι, παλιοί συμπαίκτες, αντίπαλοι. Για να τον τιμήσουν στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, στον «επίλογο» της διαδρομής του ως παίκτης. Ο Βλαντιμίρ Πέτροβιτς ήταν συγκινημένος σ’ αυτό το event που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ, η τελευταία ομάδα της μπασκετικής του διαδρομής, αλλά παράλληλα δεσμεύτηκε ότι δεν θα σταματήσει εδώ. «Η επαγγελματική μου καριέρα ολοκληρώθηκε, όμως για μένα ισχύουν οι στίχοι του τραγουδιού που λέει: «Μα δεν τελειώσαμε…». Θα παραμείνω ενεργός στον χώρο του μπάσκετ, αυτό είναι το οξυγόνο μου», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Χάρης Παπαγεωργίου, Μπάνε Πρέλεβιτς, ευτέρης Κακιούσης, Διονύσης Ανανιάδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Νίκος Κεραμέας, Νίκος Δουβής, Γιώργος Ζαφειρούδης, Σάββας Καμπερίδης, Αντώνης Ασημακόπουλος, Γιάννης Λάππας, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Σωτήρης Καραποστόλου, Βασίλης Μουλάκης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στο κλειστό της ΧΑΝΘ. Τις δικές του ευχές έστειλε ο Ηλίας Ζούρος, που ήταν προπονητής του στο παρελθόν, αλλά δεν μπόρεσε να παραστεί, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Ιωάννης Σωσσίδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ Διονύσης Ανανιάδης βράβευσαν τον Βλάντο Πέτροβιτς. Εκείνος από την πλευρά του πρόσφερε την συλλεκτική φανέλα με την οποία αγωνίσθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του (με τις υπογραφές όλων των παρευρισκομένων φίλων του), στο Μουσείο.

Στο αγωνιστικό σκέλος του event «οι φίλοι του Βλάντο» αντιμετώπισαν την ομάδα της ΧΑΝΘ, ενώ στη συνέχεια η ΧΑΝΘ αγωνίσθηκε και κόντρα σε μια ομάδα από την Σερβία, την Εco Sport, στην οποία τώρα ο Πέτροβιτς είναι προπονητής, αλλά και τζένεραλ μάνατζερ.