Συγχαρητήρια από την Αγριά στον Αμπελώνα για την άνοδο στη Γ’ εθνική

Η Αγριά έχασε εντός του παρκέ την άνοδο στη Γ’ εθνική, όμως έδειξε ότι ξέρει ν’ αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου. Και με την ανακοίνωσή της, με την οποία συγχαίρει τον αντίπαλό της για την επάνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, κέρδισε το “χειροκρότημα” όλων των φίλων του μπάσκετ, ενώ παράλληλα ευχαριστεί και τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση:
«Σήμερα σε ένα παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες μας για την κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας που μέσα σε 18 ημέρες κατάφερε όσο μπορούσε να παρουσιάσει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους χορηγούς μας για τη στήριξη τους όλη την χρονιά.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμπελώνα για τη δίκαιη νίκη του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Συγχαρητήρια και στους διαιτητές του αγώνα για την άψογη διαιτησία τους.

Συνεχίζουμε με υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και ελπίζουμε του χρόνου να χαρούμε εμείς την άνοδο στη Γ Εθνική.

ΥΓ Όσοι προεξοφλούσαν τον διασυρμό μας στο σημερινό παιχνίδι ας τυλιχτούν απόψε το βράδυ γιατί έχει κρύο και έρχεται βροχή …..»