Συγχαρητήρια στους πρωτοπόρους και τιμητικές στιγμές

eleftheroupoli_xalkidona

Το παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής πέρα από το φινάλε μιας ιδιαίτερης χρονιάς είχε μια ιδιαίτερη…νότα για την Χαλκηδόνα. Αυτή την έδωσαν οι δύο βραβεύσεις που έγιναν στην διάρκεια του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να τιμούν τον παίκτη τους Δημήτρη Ευαγγελίδη για την 10ετή προσφορά του στην ομάδα. Μαζί ζήσανε πολλές χαρές και λύπες και η προσπάθεια όπως και η διάθεση ήταν πάντα μεγάλη για να πετύχουν τον εκάστοτε, κοινό σκοπό που συμπεριλάμβανε πάντα την επιτυχία. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η διοίκηση της Χαλκηδόνας τίμησε και ευχαρίστησε τον φυσιοθεραπευτή Στέλιο Χασάπη για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στους παίκτες της σε όλη την δύσκολη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το παιχνίδι με την Ασπίδα μπορείτε να ήταν άκρως ανταγωνιστικό σε όλη του τη διάρκεια αλλά δεν υπήρχε τίποτα να χωρίζει τις δύο ομάδες σ’ αυτό το σημείο που έφτασαν, πάρα μόνο να τους ενώνει: το μπάσκετ και η αγάπη και των δύο γιαυτό έστω και αν το δείχνει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο και έχοντας διαφορετικό τελικό στόχο. Για τον λόγο αυτό και οι γηπεδούχοι με εκπρόσωπο τον αρχηγό Χάρη Μπατάκη έδωσε στην ομάδα της Ξάνθης μια ανθοδέσμη και τα συγχαρητήρια όλων για την επιτυχία της ανόδου.

Επίσης το ΔΣ της Χαλκηδόνας, επί της ευκαιρίας του φινάλε του πρωταθλήματος θέλει να ευχηθεί δημόσια στην πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου ΚΣ Γέφυρας καλή επιτυχία στην Β΄ Εθνική και συγχαρητήρια δηλώνοντας πως δίκαια έφτασε στον τίτλο μετά από μια πολύ καλή αγωνιστικά χρονιά.