Συγχαρητήρια στους… συντοπίτες από τον Αίολο Αστακού!

aiolos astakou logo_newΟ στόχος που είχε τεθεί από την έναρξη της περιόδου από τον Αίολο Αστακού επιτεύχθηκε, με τους πρωταθλητές του βορείου ομίλου της Β΄ εθνικής πάντως να δείχνουν ότι δεν στέκονται μόνο στις δικές τους… δάφνες, αλλά αντιθέτως παρακολουθούν όλα τα δρώμενα στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας! Έτσι οι ιθύνοντες τον Αίολο Αστακού με ανακοίνωσή τους στέλνουν συγχαρητήρια σε όλους τους… συντοπίτες τους για τις επιτυχίες επισημαίνοντας ότι “… η δουλειά που γίνεται (σ.σ. στην ΕΣΚΑΒΔΕ) είναι αξιοπρόσεκτη και αξίζει να συγχαρούμε όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες της ένωσης, που έδειξαν πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου αναφέρει:
“Η αγωνιστική περίοδος 2015-2016 ολοκληρώθηκε, με τον Αίολο Αστακού να πετυχαίνει τους στόχος του τόσο στο αντρικό τμήμα, όσο και στις ακαδημίες του.
Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι η γενικότερη άνθηση που παρατηρούμε στο μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ολόκληρης της ΕΣΚΑΒΔΕ. Η δουλειά που γίνεται είναι αξιοπρόσεκτη και αξίζει να συγχαρούμε όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες της ένωσης, που έδειξαν πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται…

Αναλυτικά όλες οι πρωταθλήτριες:
1. Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Ανέρχεται στη Γ΄ Εθνική Ανδρών)
2. Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. , ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ (Ανέρχονται στην Α΄ Ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ)
3. Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ(Β), ΓΕΑ(Β), ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Β), ΒΑΟ ΑΡΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ SPORTS CLUB, Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. (Ανέρχονται στη Β΄ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ)
4. ΕΦΗΒΩΝ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
5. ΠΑΙΔΩΝ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
6. ΜΙΝΙ 2002 Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
7. ΜΙΝΙ 2003 Α.Γ.Σ.Ι.
8. ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
9. ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
10. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ
10.ΜΙΝΙ 2002 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ”.