Συγχαρητήρια του συνδέσμου διαιτητών Κρήτης στους επιτυχόντες

makris-mpanasakis-christinakisΤο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου διαιτητών Κρήτης με επιστολή του συγχαίρει τους επιτυχόντες διαιτητές για την επιτυχία τους στις πρόσφατες αξιολογήσεις που πραγματοποίησε η ΚΕΔ της ΕΟΚ. Η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει:

“Την τελευταία ημέρα του χρόνου που πέρασε, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε τις φετινές αξιολογήσεις των διαιτητών εθνικών κατηγοριών, που αναμόρφωσαν τους σχετικούς πίνακες. Για μια ακόμη χρονιά αποδείχθηκε εμπράκτως ότι η κρητική διαιτησία χαίρει της εμπιστοσύνης των αρμόδιων Επιτροπών, καθώς τέσσερις απ’ τους αξιολογημένους διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης προάχθηκαν σε υψηλότερες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο κος Μακρής Παναγιώτης προάχθηκε απ’ την Α2 στην Α1, οι κ.κ. Κώτσου Ευαγγελία και Μπανασάκης Θεόδωρος απ’ τη Β’ στην Α2 κι ο κος Χριστινάκης Επαμεινώνδας απ’ τη Γ’ στη Β’ εθνική κατηγορία.

kotsouΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας συγχαίρει θερμά τα ανωτέρω μέλη του και τους εύχεται καλή επιτυχία στα παιχνίδια που θα τους αναθέσουν στις νέες τους κατηγορίες. Παράλληλα εύχεται σε όλους τους διαιτητές μας καλή σταδιοδρομία και γρήγορα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους γι’ άνοδο σε υψηλότερες κατηγορίες της διαιτησίας.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ
Ο Πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης
Η Γεν. Γραμματέας Καρανικόλα Αλεξάνδρα”.