Συλλυπητήρια από Ψυχικό και Πανερυθραϊκό για τον Λατσούδα

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν Ψυχικό και Πανερυθραϊκός για το θάνατο του Παναγιώτη Λατσούδα. Για την ομάδα του Ψυχικού η είδηση του χαμού του ιστορικού προέδρου της ΑΕΝ Κηφισιάς έχει και άμεσο αντίκτυπο καθώς ο γιός του εκλιπόντος Σωτήρης είναι μάνατζερ της αντρικής ομάδας, ενώ στον Πανερυθραϊκό τονίζουν ότι ο εκλιπών υπήρξε ακούραστος και ανιδιοτελής εργάτης του χώρου.

Η ανακοίνωση του Ψυχικού αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ, οι εργαζόμενοι και οι αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού, εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Σωτήρη Λατσούδα (μάνατζερ της ανδρικής μας ομάδας). Οι σκέψεις μας Σωτήρη είναι κοντά σε εσένα και την οικογένειά σου, αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Άγιο Τρύφωνα, Κηφισίας”.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού αναφέρει:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του μεγάλου διοικητικού ηγέτη και ιστορικού προέδρου της ΑΕΝ Κηφισιάς, Παναγιώτη Λατσούδα. Ο Παναγιώτης υπήρξε ακούραστος και ανιδιοτελής “εργάτης” του χώρου, αφιερώνοντας τη ζωή του στην αγαπημένη του ΑΕΝΚ, με την οποία από τα τοπικά “εκτοξεύτηκε” μέχρι και την “ελίτ” του ελληνικού μπάσκετ.
Όλοι θα έχουμε να λέμε και να τον θυμόμαστε για το αστείρευτο ήθος του, με το οποίο πορεύτηκε σε όλη του τη διαδρομή μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Το ελληνικό μπάσκετ είναι πλέον “φτωχότερο”, χάνοντας έναν απ’ τους σπουδαιότερους παράγοντες που γνωρίσαμε τις τελευταίες δεκαετίες.
Καλό ταξίδι, ΦΙΛΕ Παναγιώτη…”.

.
Διαβάστε ακόμη…