Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΕΟΚ και ΕΣΚΑΣΕ για τον Ραφαήλ Σκεμπέ

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν η ΕΟΚ και η ΕΣΚΑΣΕ στους οικείους του αδικοχαμένου Ραφαήλ Σκεμπέ, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής 28/6.

“Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ, ο οποίος έχασε την ζωή στα 23 του χρόνια του σε τροχαίο δυστύχημα.

Κάθε ανθρώπινη απώλεια είναι επώδυνη, όμως όταν “φεύγουν” άνθρωποι τόσο νέοι τα λόγια χάνουν το νόημά τους και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Από την πλευρά της η ΕΣΚΑΣΕ με επίσημη ανακοίνωση της εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Ραφαήλ Σκεμπέ, ενώ γνωστοποιεί ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση που επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

“Όλοι οι άνθρωποι του Μπάσκετ της περιφέρειάς μας, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση που σκόρπισε τόση θλίψη το Κυριακάτικο πρωινό.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς στα 23 του αλλά και τόσο άδικα. Ένα παιδί που όσοι τον γνώριζαν, σε όποιες ομάδες αγωνίστηκε, με όποιους ανθρώπους συνεργάστηκε, όλοι τους έχουν να πουν για το άριστο ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ λόγω του θανάτου του Ραφαήλ αποφασίζει:

1. Να εκφράσει προς την οικογένειά του τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια.

2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία

3.Να αναβληθεί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της 29/06/2020

4. Να τηρείται ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες μέχρι τέλος της περιόδου

5.Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον δεχθεί.

Καλό παράδεισο”.

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις, εξάλλου εξέδωσαν και αρκετά σωματεία για τον άδικο χαμό του 23χρονου αθλητή…

“Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια μας από τη στιγμή, που πληροφορηθήκαμε το μαντάτο για τον αδόκητο χαμό του αθλητή μας Ραφαήλ Σκεμπέ. Η ζωή και η μοίρα, σου υπενθυμίζουν πολλές φορές, τόσο σκληρά, πόσο μικροί είμαστε όλοι μπροστά τους!!!
Ο Ραφαήλ ήταν μόνο 23 ετών…
…από τα καλύτερα παιδιά, πάντα χαμογελαστός, παιχταράς, θα ακούσεις να λένε όλοι όσοι τον γνώριζαν καλύτερα από εμάς και το επιβεβαιώσαμε και εμείς στον ένα χρόνο που ήμασταν μαζί!!!

Ραφαήλ θα θυμόμαστε για πάντα την στεναχώρια σου όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά, τα πανηγύρια σου όταν με δικό σου τελευταίο σουτ πήραμε νίκες, τα χαμόγελα σου στα αποδυτήρια, το ότι δεν δημιούργησες ποτέ πρόβλημα.. ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ήταν μέλος της ομάδας!!!

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας ευχόμαστε να έχεις ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς σου και στους οικείους σου, ο Θεός να τους δώσει δύναμη να αντέξουν τη θλίψη”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΑΣ Βασιλικού, της ομάδας που τη φανέλα φορούσε την περασμένη σεζόν ο Ραφαήλ Σκεμπές.

“Τι να πει κανεις όταν ένα παιδί 23 χρόνων φεύγει απο την ζωη.
Ένα παιδί που μεγάλωσε με εμας και μεγαλώσαμε και εμείς μαζί του.
Ένα παιδί με ήθος, καλόκαρδο και καλοσυνάτο.
Ένα παιδί με εξαιρετικό και σπάνιο χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
Ραφαηλ έφυγες νωρίς και θα μας λείψεις πολλυ.
Καλό ταξίδι Ράφα’. Κουράγιο στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Έξω Παναγίτσας.

“Μεγάλη θλίψη για τον κόσμο του μπάσκετ που θρηνεί για τον τραγικό θάνατο του Ραφαήλ Σκεμπέ σε τροχαίο ατύχημα. Ένας αθλητής που υπηρέτησε το μπάσκετ της Περιφέρειας και είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Κάδμου με ήθος και τεράστια αγάπη για το άθλημα.
Η Ε.Σ. Κάδμος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”, αναφέρει η ανακοίνωση του Κάδμου.

“Φτωχά τα λόγια όταν αποχαιρετούμε έναν νέο άνθρωπο. Το ΔΣ του Λοκρού εκφράζει την μεγάλη θλίψη του για τον τραγικό θάνατο του αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.
Καλό του ταξίδι”, αναφέρει η ανακοίνωση του Λοκρού Αταλάντης.

“Μερικές φορές τα λόγια δεν φτάνουν προκειμένου να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ραφαήλ Σκεμπέ και στους οικείους του. Ένα από τα καλύτερα παιδιά, ένας σπάνιος χαρακτήρας.

Καλό ταξίδι Ραφαήλ!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Χαλκίδας.

 

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. “Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ, ο οποίος έχασε την ζωή στα 23 του χρόνια του σε τροχαίο δυστύχημα.
Καλό παράδεισο!!!”.