Συμεωνίδης: «Αποφασισμένοι όμως να τα δώσουμε όλα»

symeonidisΜια πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει το Σάββατο (5/3, 17:00 ) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι τον Δούκα καθώς υποδέχεται την ισχυρή ομάδα της Κύμης. Κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1, απαιτείται συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Δούκα, Σάββας Συμεωνίδης.

“Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε καλά τις πολλές δυσκολίες της αναμέτρησης. Είμαστε αποφασισμένοι όμως να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι ώστε να γίνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα” ήταν τα λόγια του προπονητή του Α.Σ.Ε.Δ.
Η προετοιμασία του Α.Σ.Ε Δούκα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενώ για ακόμη μια εβδομάδα τα προβλήματα τραυματισμών βάζουν μεγάλα εμπόδια. Ο Αλέξης Κυρίτσης δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Κύμη είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ νοκ – άουτ έχει τεθεί ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς. Ο νεαρός γκαρντ έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.