Συμπαίκτης της Καρδίτσας το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα “Hellenic Coin”

Η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει εδώ και καιρό, όχι όμως και για την Καρδίτσα! Για να ακριβολογούμε, βέβαια, οι κινήσεις του συλλόγου δεν γίνονται εντός του παρκέ, αφού εκεί το “παζλ” της ομάδας έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά στο πλαίσιο των χορηγών, όπου ο ΑΣΚ πρόσθεσε έναν ακόμη συμπαίκτη. Ο λόγος για το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα το “Hellenic Coin”, που προστίθεται στην ομάδα των μεγάλων χορηγών της Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών, προστίθεται η εταιρεία Hellenic Coin, το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, που αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των συναλλαγών.
Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος, που αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τάση της σύγχρονης οικονομίας.
Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin, είναι να το εμπιστευτούν όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους. Με ασφάλεια συναλλαγών, επενδυτική προοπτική και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, το Hellenic Coin αποτελεί μια νέα, δυναμική πρόταση στο χώρο των ψηφιακών συναλλαγών στους τομείς της λιανικής πώλησης, της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης.
Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, καλωσορίζει με χαρά το Hellenic Coin στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών για την περίοδο 2020-2021, προσβλέποντας στο παρόν, αλλά και τη μελλοντική προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας”.