Συνεργασία Ολυμπιακού με Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα

olympiacosbc_logoΗ ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της λειτουργίας του νέου αναπτυξιακού προγράμματος και της ακαδημίας της, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα και την ένταξη αθλητών της στο Elite Athlete Programme.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και εφαρμογής του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος μας, θεωρούμε ότι αθλητισμός και εκπαίδευση πρέπει να συμβαδίζουν και γι’ αυτό και κρίνουμε ως απαραίτητο για κάθε μικρό αθλητή, να λάβει την καλύτερη δυνατή μόρφωση και εκπαίδευση και στο μέτρο του δυνατού, να συνδυάσει με επιτυχία και τα δύο. Το “Elite Athlete Programme” των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για αθλητές-μαθητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και παράλληλα να μην παραμελήσουν τις σπουδές τους και φυσικά, αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον για τους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού. Με την βοήθεια του Επίσημου Υποστηρικτή του Αναπτυξιακού Προγράμματος μας, την Hellas Direct και τις υποτροφίες που προσέφερε, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε στην σωστή αθλητική και εκπαιδευτική ανάπτυξη ολοένα και περισσοτέρων παιδιών».

Ο διευθύνων σύμβουλος των εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα Χρήστος Γείτονας δήλωσε: «Εκ μέρους του CGS χαιρετίζω τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του προγράμματος “Elite Athlete Programme”, που απευθύνεται σε μαθητές με υψηλές αθλητικές και ακαδημαϊκές επιδόσεις. Το σχολείο μας υποδέχθηκε τους ταλαντούχους μπασκετμπολίστες του τρις Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, στους οποίους θα παρέχει – μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος “Elite Athlete Programme”, τη δυνατότητα επιπλέον προπονήσεων τηρώντας παράλληλα τις εξαιρετικά υψηλές ακαδημαϊκές προδιαγραφές του σχολείου μας. Εύχομαι η συνεργασία του εκπαιδευτικού και αθλητικού προσωπικού των Εκπαιδευτηρίων μας να εμπνεύσει τους μαθητές/αθλητές να κυνηγήσουν το όνειρό τους με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και δυναμική».

Elite Athlete Programme
*”To Elite Athlete Programme” αποτελεί ένα εξατομικευμένo εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που συνδυάζουν υψηλές ακαδημαϊκές προσδοκίες και υψηλές αθλητικές επιδόσεις, το οποίο καλύπτει το κενό που παρατηρείται στην εκπαίδευση των νέων αθλητών -να συμβιβάζεται η ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση προκειμένου να εκπληρώσουν τους αθλητικούς τους στόχους.
Το πρωτοπόρο, για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα είναι δομημένο, στο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα IB Middle Years Programme & Diploma Programme αλλά και το πρόγραμμα του Γενικού Λυκείου, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να προπονούνται καθημερινά, υπό την επίβλεψη κορυφαίων προπονητών στο άθλημα της επιλογής τους.