Συνεχάρη Κοντούδη ο Πανερυθραϊκός

Τον Μανώλη Κοντούδη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων με τον Παναθηναϊκό συνεχάρη μέσω ανακοίνωσής του ο Πανερυθραϊκός.

Αναλυτικά:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ εκφράζει τη μεγάλη του χαρά και συγχαίρει θερμότατα τον Μανώλη Κοντούδη, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο 16χρονος Μανώλης ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα Υποδομής του Πανερυθραϊκού και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Συλλόγου μας μέχρι και την ηλικιακή ομάδα των Παμπαίδων, όταν και πήρε μεταγραφή για τον Panathinaikos Basketball Academy.

Το γεγονός αυτό, αν μη τι άλλο, μας γεμίζει υπερηφάνεια, αφού συμβάλλαμε κι εμείς απ’ τη μεριά μας στην εξέλιξη και την πρόοδο του Μανώλη, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, και βλέπουμε ένα παιδί που μεγάλωσε στα χέρια μας, ξεκινώντας απ’ τις Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού, να πανηγυρίζει το Πρωτάθλημα Παίδων της χώρας, ενώ παράλληλα αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη δικαίωση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο το έργο μας.

Και, ναι μεν, αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε να δημιουργήσουμε όχι μόνο καλούς αθλητές, αλλά και σωστούς ανθρώπους, ωστόσο, τα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν ότι μπορούμε να βγάλουμε ΚΑΙ Πρωταθλητές!

Μανώλη, συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι για εσένα ότι θα πανηγυρίσεις πολλές, πολλές ακόμη επιτυχίες! Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και το μέλλον σου ανήκει!

Ο Πανερυθραϊκός θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό σου!».