Συνεχίζει με Κατσούνη ο Παπάγου

Ο Παπάγου μπορεί να γνώρισε την υποβιβασμό στη Β΄εθνική, όμως οι «Στρατηγοί» σκοπεύουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία, δηλώνοντας για ακόμα μία χρονιά «παρών». Στο πλαίσιο αυτό, κράτησαν στο δυναμικό τους τον Σάββα Κατσούνη, ενώ από αύριο θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. 

Η ανακοίνωση:

«Μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά πέρασε για τον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ που μετά από 14 χρόνια βρέθηκε ξανά στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο μεγάλος στόχος της παραμονής δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε για τον αγαπημένο μας σύλλογο αλλά πλέον δεν υπάρχει καιρός για παραπάνω δάκρυα και λύπη.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βοηθήσανε στη φετινή δύσκολη προσπάθεια: τους χορηγούς μας που πολλοί από αυτούς μας στηρίζουν χρόνια, τους παίκτες που έδωσαν το 100%, τους προπονητές μας και φυσικά τον κόσμο μας που με τη φωνή του όλη τη σεζόν ήταν εκεί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Σύσσωμη η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ προσπάθησε, με γνώμονα μόνο το καλό της ομάδας, να ανταποκριθεί στις ανάγκες που απαιτούνται. Σίγουρα λάθη και παραλείψεις έγιναν και εμείς το αναγνωρίζουμε δημόσια και αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτών.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δηλώνει παρών για μία ακόμη σεζόν και λέμε με μία φωνή και ενωμένοι ότι ένας υποβιβασμός, όσο πικρός και αν είναι, δεν θα σταματήσει την πορεία που ξεκίνησε σχεδόν πριν από δέκα χρόνια από τα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας και έφτασε πέρυσι μέχρι την Α2.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή ΣΑΒΒΑ ΚΑΤΣΟΥΝΗ και από τη Δευτέρα 11/6 ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα ανταγωνιστική στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, πλαισωμένη από παίκτες που θα έχουν όρεξη για μπάσκετ και που θα είναι τιμή τους να φορέσουν την ιστορική φανέλα του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ».