baxevanis_1Το αύριο σκέφτονται από σήμερα στον Ιωνικό. Οι σκέψεις για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς γίνονται σιγά – σιγά αποφάσεις και η πρώτη ήταν η ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας της Ιωνίας με τον έμπειρο τεχνικό Αντώνη Μπαξεβάνη και για την νέα χρονιά. 

Η πορεία του σωματείου άλλωστε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που τελείωσε μερικές εβδομάδες νωρίτερα ήταν πολύ καλή και ο Ιωνικός κατέλαβε την τρίτη θέση του 2ου ομίλου του Βορρά, ισοβαθμώντας μάλιστα με την δεύτερη Ευκαρπία που ανέβηκε ήδη στην Β΄ Εθνική. 

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ του Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει τον coach Αντώνη Μπαξεβάνη για τη χρονιά που πέρασε και  να ανακοινώνει  την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η περσινή χρονιά θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη. Του ευχομόστε λοιπόν καλο καλοκαίρι και καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δημιουργηθεί τμήμα για το πρωτάθλημα νέων Κ20. Καλεί λοιπόν όσους αθλητές θέλουν να συμμετέχουν στην ομάδα μας και στο πρωτάθλημα”.

Στο πόστο του και ο Κωττής

Δεν ανανέωσαν όμως μόνο με τον Αντώνη Μπαξεβάνη αλλά και με τον άμεσο συνεργάτη Θανάση Κωττή. 
Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ανακοινώνει πως για μια ακόμα χρονιά θα είναι στον πάγκο της ομάδος ο assistant coach Θανάσης Κωττής όπου θα συνεχίσει το έργο του και στο εφηβικό τμήμα της ομάδος και ταυτόχρονα θα επιμεληθεί  την δημιουργία και το στήσιμο της ομάδος νέων που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κ20. Του ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία”.