Συνεχίζει με τη φανέλα της ΦΕΑ ο Κώστας Μπασέας

mpaseas_feaΚάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας παραμένει ο Κώστας Μπασέας, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ συμφώνησε και για τον επόμενο έναν χρόνο με τη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ, παραμένοντας για τέταρτη χρονιά στο ρόστερ των «κυανόλευκων». Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας που συμπαίκτες και προπονητές τον χαρακτηρίζουν «ήρεμη δύναμη» της ομάδας, αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας και συνέβαλε στις διαδοχικές ανόδους από τη Β΄ ΕΣΚΑ στη Γ΄ εθνική σε δύο χρόνια, την περυσινή σεζόν έμεινε πίσω λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα, ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«Ήταν μια κοινή απόφαση δικής μου και της διοίκησης να παραμείνω στη ΦΕΑ για ακόμη ένα χρόνο», δήλωσε αρχικά ο Μπασέας μιλώντας στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα διότι νιώθω την ομάδα σαν οικογένεια». Αναφορικά για τον περυσινό τραυματισμό του και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος τη νέα σεζόν ο 32χρονος φόργουορντ τόνισε: «Πρώτα ο Θεός θα είμαι εντάξει. Ελπίζω για όλη την ομάδα να μην έχουμε τραυματισμούς, να είμαστε υγιείς και να βγάλουμε αυτό που μπορούμε μέσα στο γήπεδο κι όχι λιγότερο». Και κατέληξε μιλώντας για την νέα χρονιά όπου θα βρει τη ΦΕΑ στην Α’ ΕΣΚΑ: «Κάθε κατηγορία είναι δύσκολη, όπως δύσκολη ήταν και η Γ’ εθνική. Σκοπός μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Αντώνης Λιναρίτης μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπασέα σχολίασε: «Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπασέα ήταν στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμφωνήσαμε. Η ομάδα θέλει παίκτες μαχητές, που να δίνουν το παράδειγμα στους νεαρούς αθλητές. Ο Κώστας είναι το ιδανικό υπόδειγμα για αυτό». Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια των ανανεώσεων και μεταγραφών ο Λιναρίτης τόνισε: «Στα ίδια πλαίσια θα κινηθούμε και στη συνέχεια με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές που θα κάνουμε».