Συνεχίζει στα “μπλε” ο Μαραγκίδης

Την εμπιστοσύνη τους σε ένα “δικό” τους παιδί έδειξαν στον Εθνικό, διατηρώντας το στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα περίοδο. Ο λόγος για το νεαρό Αναστάσιο Μαραγκίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα “μπλε”.

“H Επιτροπή Μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την παραμονή ενός δικού της παιδιού στην ομάδα. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα χρονιά θα φορέσει ο Αναστάσιος Μαραγκίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην εφηβική ομάδα του συλλόγου μας.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ολυμπιακό (έως το 2014). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην εφηβική και στην ανδρική ομάδα του Αίολου Ταύρου (άνοδος από Β΄στην Α΄ΕΣΚΑ αήττητοι), ενώ ακολούθησε το εφηβικό τμήμα του Εθνικού μας (2015-2016), του Πορφύρα (2016-2017). Στα μέσα της σεζόν 2016-2017 βρέθηκε στη Γαλλία, όπου έκανε προπονήσεις με την paleseau. Την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ από την πλευρά του ο Μαραγκίδης τόνισε για την παραμονή του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμα μια χρόνια στην οικογένεια του Εθνικού και θα συνεργάζομαι με τόσο αξιόλογους ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς Μουριχiδη για την εμπιστοσύνη του, τη νέα διοίκηση της ομάδας που είναι σίγουρο ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα οδηγήσει τον Εθνικό εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται και ιδιαίτερα τον κύριο Καραφαντή που θα συνεργαστούμε ξανά έπειτα από την άψογη συνεργασία που είχαμε όσο αγωνιζόμουν στις Aκαδημίες του συλλόγου.

Ο κόσμος ήταν πάντα η μεγάλη δύναμη της ομάδας και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας».