Συνεχίζει στην Αχαγιά ο Κωνσταντινόπουλος

Χώρο στους νέους δίνει η Αχαγιά, που διατηρεί στο έμψυχο δυναμικό της έναν παίκτη που προέρχεται από τα… σπλάχνα της ομάδας. Ο Σταύρος Κωνσταντινόπουλος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα περίοδο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 συνεχίζοντας το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αχαγιώτη σμολ φόργουορντ Σταύρο Κωνσταντινόπουλο.

Ο 20χρονος, ύψους 1.92cm σμόλ φόργουορντ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ομάδας μας και στη συνέχεια μεταπήδησε στα Αστέρια Αχαΐας. Ακολούθησε υποτροφία μέσω του TNBA Greece και το ταξίδι στο Cleveland με επικεφαλής στο πρόγραμμα του Ζιάγκο Βαγγελή και Παντελάκη Γιώργο. Η πρώτη μεταγραφή ήρθε το 2016 με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκου και τον Εξάστερο και τον coach Αχιλλέα Δεμέναγα να τον εντάσσει στο ρόστερ του για λογαριασμό του εφηβικού τμήματος. Η προπέρσινη χρονιά τον βρήκε στον οργανισμό του Πανερυθραϊκού, πρωταγωνιστής στην κατηγορία των U21 όπου κέρδισαν μαζί με την ομάδα τους την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Από την προηγούμενη χρονιά, ανήκει ξανά στην ομάδα που ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα. Με 8 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο στους 17 αγώνες που αγωνίστηκε, σημείωσε συνολικά 61 πόντους, μάζεψε 36 ριμπάουντ και είχε και 8 ασίστ.

Πέρσι συμμετείχε και στην ομάδα νέων της Αχαγιάς 82 (Αστέρια Αχαΐας) όπου με την καταλυτική του παρουσία (22 πόντους Μ.Ο στα playoffs) βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο στην Α2 Εσκαη”.