Συνεχίζει στην Ερυθραία ο Σκάνδαλος!

“Κόκκινος” για άλλη μια σεζόν, την τέταρτη συνεχόμενη, θα παραμείνει ο Χρήστος Σκάνδαλος, με τον Πανερυθραϊκό να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ.
Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:

«Τέσσερα χρόνια Χρήστος Σκάνδαλος! Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Σκάνδαλος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας για ΤΕΤΑΡΤΗ διαδοχική σεζόν, ανανεώνοντας τη συνεργασία μας για ακόμη ένα χρόνο! Ο 25χρονος Κρητικός γκαρντ πραγματοποίησε την πιο μεστή και ώριμη σεζόν της μέχρι τώρα πορείας του στα παρκέ, “ανταποδίδοντας” την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Δημήτρης Χουχουλής και ο Σύλλογος, με το «Στέλιος Καλαϊτζής» να έχει γίνει το… δεύτερο σπίτι του, αφού ο Πανερυθραϊκός αποτελεί πια τον μεγαλύτερο -σε διάρκεια και προσφορά- σταθμό της καριέρας του, όντας πλέον ένας από τους… παλιούς της ομάδας!».

Με τον παίκτη να υποστηρίζει με τη σειρά του: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, αισθάνθηκα αμέσως την “αύρα” της, την “αύρα” του μαχητή που διακρίνει το Σύλλογο, γι’ αυτό και από την αρχή έθεσα ένα στόχο: να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Α2. Φέτος, λοιπόν, στην τρίτη μου χρονιά με τη “βαριά” φανέλα του Πανερυθραϊκού, τα καταφέραμε και αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου! Έτσι, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τίποτε άλλο, από το να είμαι μέλος της ομάδας και στην επιστροφή της στην Α2! Γι’ αυτό και ήταν πολύ εύκολο για μένα να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Πανερυθραϊκό μας!

Άλλωστε, το ήθελα όσο τίποτα να κάνω το βήμα παραπάνω φορώντας τη φανέλα του Πανερυθραϊκού! Και δεν είναι ψέμα να πω ότι νιώθω ευτυχισμένος, που για τέταρτο διαδοχικό χρόνο θα βρίσκομαι στην ομάδα! Εξάλλου, το γεγονός ότι πλέον συγκαταλέγομαι στους… “παλιούς” του Πανερυθραϊκού με γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και ευθύνη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Χουχουλή και τον Πρόεδρο κ. Τσικόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους αυτή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα και την επιστροφή του Πανερυθραϊκού στην Α2. Είναι πολύ δύσκολο να φεύγεις απ’ τον τόπο σου και να βρίσκεις το “σπίτι” σου… Κι εγώ στον Πανερυθραϊκό το βρήκα! Προχωράμε ενωμένοι και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».