Συνεχίζει στο “τιμόνι” των Μελισσίων ο Στέλιος Σταϊκόπουλος

Η πορεία των Μελισσίων με τον Στέλιο Σταϊκόπουλο στο “τιμόνι” της ομάδας είχε θετικό πρόσημο και αυτό οδήγησε τους ιθύνοντες τον σύλλογο στην απόφαση να κρατήσουν τον… “τιμονιέρη” τους στη θέση του! Αναβαθμίζοντας μάλιστα το ρόλο του στον σύλλογο, καθώς θα είναι παράλληλα ο προπονητής και των ομάδων εφήβων και νέων. Στόχος όπως τονίζουν στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας είναι να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στην πρόκληση της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Στέλιο Σταϊκόπουλο. Το θετικό έργο των δύο τελευταίων ετών που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ και τις δύο συνεχόμενες ανόδους από την Β’ ΕΣΚΑ στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, είναι η εγγύηση ότι, με την παρουσία του, η ομάδα μας θα συνεχίσει πάνω στο επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης που έφερε τις επιτυχίες.

Στόχος της ανδρικής ομάδας για τη νέα χρονιά, θα είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Νέα παιδιά, με όρεξη και κίνητρο, θα συντελέσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Ο Στέλιος Σταϊκόπουλος αναλαμβάνει παράλληλα υπεύθυνος προπονητής στις ομάδες Εφήβων και Νέων στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος του ΚΑΟ Μελισσίων, με στόχο τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες με αθλητές οι οποίοι προέρχονται από τις υποδομές του Συλλόγου”.